Proizvodnja sobnih vrata, sigurnosnih vrata
i stolarije od punog drveta
063/611-300
037/874-077

Furnirana sobna vrata se furniraju na medijapanu debljine 4mm, a na zahtev kupca uz doplatu i na debljem medijpanu.

Vrata se furniraju plemenitim furnirima I klase: hrast, jasen, orah, trešnja, bukva i drugi, a po izboru kupca . Na krilima je moguće raditi različite kanalure uz slaganje jedne ili više vrsta furnira u raznim pravcima i kombinacijama.

Furnirana vrata se završno mogu lakirati natur (prirodan izgled drveta) ili bojiti (bajcovati) u tonu po izboru kupca . Vrata se lakiraju poliuretanskim osnovnim i završnim lakom sa svim potrebnim predradnjama.

Furnirano vratno krilo i futeri se rade na drvenoj lameliranoj podkonstrukciji sa ispunom tvrdo presovanog papirnatog saća ili impregniranom ivericom na zahtev kupca uz adekvatnu doplatu.

Furnirana vrata poseduju tri šarke fi-16 za falcovano krilo ili tri brodske šarke za ravno krilo a na zahtev kupca ugrađujemo i skrivene šarke uz adekvatnu doplatu, klasičnu AGB bravu 65 mm ili magnetnu AGB bravu 80mm . Vrata poseduju dihtung gumu na futeru.  Sva nasa vrata se isporučuju sa kvakom STANDARD 1 a moguće je ugraditi i drugi model kvake po izboru kupca uz adekvatnu doplatu.
Sobna vrata su suvomontažna - montaža pur-penom, malter lajsne su širine 8 cm i sa jedne strane su štelujuće.

Svi modeli vrata iz našeg proizvodnog programa se proizvode po meri, dezenu i boji koju bira kupac.

skica-vrata
  1. Brava za ključ AGB
  2. Ispuna, papirnato saće
  3. Obloga, prirodni hrast na medijapanu
  4. Prihvatnik brave
  5. Štelujuće malter lajsne
  6. Kvaka, hrom-nikl sa rozetnom

Galerija naših proizvoda

Scroll